Om Uniqlo kom till Sverige – UU, Uniqlo x Undercover, skulle vi handla?

Dunjacka, UU, 69 pund.

Fleecejacka, UU, 39 pund.

Jeans, UU, 29 pund.

Ännu ett trendigt samarbete. Här är ett svalt, UU, Uniqlo x Undercover.  Svalt är det inte för att det på något sätt är fult utan mer för att det är lite gammalt (ja menar, det säljs ju i butik.. NU?) och för att den japanska budgetkedjan Uniqlo vägrar att öppna i Sverige eller ens frakta till hit. Vill man shoppa Uniqlo får man hoppa på flyget till London. Och så stort sug är det väl ändå inte.

Undra om man skulle shoppa Uniqlo om det öppnade här? Jag menar jag handlar ALDRIG på Topshop eller Zara. Inte för att det inte finns fina plagg utan för att jag bara inte går in där. Det känns inte så intressant när det är så lättillgängligt. Det känns inte så intressant då alla andra handlar där. Fast vad spelar det egentligen för roll? Så länge man bär skiten ur plaggen man har på sig så spelar det faktiskt inte ingen roll om 100 andra springer runt i samma plagg. För bär man skiten ur det man har på sig vinner man. Jag förstår om det låter skitnödigt. Orka bry sig.

Fast ja, innerst inne bryr vi nog oss, alla vill väl vinna?

Om Carl Petter Leonard

Modeassistent på STYLEBY. Glad, nöjd.
Det här inlägget postades i Hobbykritiker, Mode, Nonsens, dravel, trams, Nyheter & Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s