H&M Maison Martin Margiela – Tre herr, dam och accessoarfavoriter

                      Herrfavorit 1. Faux fur rock, 2 499 kr. Min absoluta favorit. Har provat den och är fett sugen. Den fejkade pälsen är faktiskt riktigt fin för att vara plast.

                       Herrfavorit 2. In och utvänd jacka, 2 999 kr. Det enda plagget här jag inte sett irl. Men på bild ser den riktigt fin ut.

                       Herrfavorit 3. In och utvänd jeansjacka, 999 kr.

                                       Damfavorit 1. Oversize peacoat, 2 499 kr.

     Damfavorit 2. Margeliansk mc-jacka, 2 499. Ser wack ut på bild. Men fäb ut på kropp.

     Damfavorit 3. Oversizade jeans, 599 kr. De är svåra men på rätt tjej är det årets bralla.

 Accessoarfavorit 1. Oversizad magväska, 1 499 kr.

Accessoarfavorit 2. Bonbon-väska(dam), 499 kr. Remake från SS10 kollektionen. Riktigt fina och prisvärda. Kostar en tiondel av orginalet. Skulle vara roligt att se en karl rocka denna väska under armen. Det lär ju tyvärr inte hända. Alla män är rädda.

Accessoarfavorit 3. Klockarmband utan klocka(herr), 499 kr. Fint armband. Kan ju med säkerhet säga att vi alla kommer se fler damer med detta armband på armen än herrar med bonbon-väskan under armen. Tjejer är inte lika rädda.

Så, här var mina nio MMM for H&M favoriter. Mycket ytterplagg. Man älskar ju ytterplagg. Jag är dock nyfiken på att se hur det kommer sälja. 90% av kollektionen känns lite svår för den ”vanliga svensken”. Det kommer bli minst lika roligt att se hur många av ”branschmänniskorna” som kommer köpa kollektionen och vilka som är skitnödiga och tycker det är hemskt att Margiela ”säljer ut sig” till H&M.

Om Carl Petter Leonard

Modeassistent på STYLEBY. Glad, nöjd.
Det här inlägget postades i Mode, Nonsens, dravel, trams, Nyheter & Skvaller och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till H&M Maison Martin Margiela – Tre herr, dam och accessoarfavoriter

  1. theblackcape skriver:

    gillar bonbon väskan starkt!

  2. Johan skriver:

    Oj så besviken jag blev. Eller ja…jag är inte mycket för de där samarbetena HM har. Men kan ju konstatera att plaggen inte alls är lika genomarbetade som MMM vanliga kollektioner.

    • Om du hade förväntat dig att få köpa mmm för H&M priser förstår jag att du är besviken. Det kommer aldrig att hända. Allt är dock remakes från mmm (fast med lire sämre tyger) vilket inte alltid håller. Men många av accessoarerna och ytterplaggen tycker jag både är bra och prisvärda. Men som sagt. Hade du väntat dig Margiela för H&M-priser har du all rätt i världen att vara besviken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s